Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Stipaničev, M. (2014). Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896
Stipaničev, Mirta. "Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896
Stipaničev, Mirta. "Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896
Stipaničev, M. (2014). 'Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896
Stipaničev M. Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896
M. Stipaničev, "Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896