završni rad
Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla

Mirta Stipaničev (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Stipaničev, M. (2014). Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896

Stipaničev, Mirta. "Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896

Stipaničev, Mirta. "Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896

Stipaničev, M. (2014). 'Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896

Stipaničev M. Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896

M. Stipaničev, "Određivanje funkcionalnih svojstava sladila biljnoga podrijetla", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:367896