Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Moćan, D. (2015). Utjecaj tehnologije proizvodnje na sastav estera i viših alkohola u vinu Pošip (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538781
Moćan, Duje. "Utjecaj tehnologije proizvodnje na sastav estera i viših alkohola u vinu Pošip." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538781
Moćan, Duje. "Utjecaj tehnologije proizvodnje na sastav estera i viših alkohola u vinu Pošip." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538781
Moćan, D. (2015). 'Utjecaj tehnologije proizvodnje na sastav estera i viših alkohola u vinu Pošip', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538781
Moćan D. Utjecaj tehnologije proizvodnje na sastav estera i viših alkohola u vinu Pošip [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538781
D. Moćan, "Utjecaj tehnologije proizvodnje na sastav estera i viših alkohola u vinu Pošip", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:538781