Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Tudjina, A. (2022). Blagodati umjerene konzumacije kave za osobe s dijabetesom tipa 2 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886674
Tudjina, Ana. "Blagodati umjerene konzumacije kave za osobe s dijabetesom tipa 2." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886674
Tudjina, Ana. "Blagodati umjerene konzumacije kave za osobe s dijabetesom tipa 2." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886674
Tudjina, A. (2022). 'Blagodati umjerene konzumacije kave za osobe s dijabetesom tipa 2', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886674
Tudjina A. Blagodati umjerene konzumacije kave za osobe s dijabetesom tipa 2 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886674
A. Tudjina, "Blagodati umjerene konzumacije kave za osobe s dijabetesom tipa 2", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:886674