Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Ernek, R. (2022). Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174
Ernek, Roberta. "Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174
Ernek, Roberta. "Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174
Ernek, R. (2022). 'Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174
Ernek R. Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174
R. Ernek, "Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174