završni rad
Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane

Ernek, Roberta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva

Citirajte ovaj rad

Ernek, R. (2022). Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174

Ernek, Roberta. "Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174

Ernek, Roberta. "Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174

Ernek, R. (2022). 'Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174

Ernek R. Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174

R. Ernek, "Pregled bioaktivnih molekula smeđih algi i potencijalna primjena u proizvodnji funkcionalne hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:289174

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.