završni rad
Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla

Gracin, Mia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Gracin, M. (2022). Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595

Gracin, Mia. "Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595

Gracin, Mia. "Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595

Gracin, M. (2022). 'Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595

Gracin M. Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595

M. Gracin, "Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.