završni rad
Prednosti i nedostaci enteralne prehrane i prehrane sondom

Paulić, Sara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Paulić, S. (2022). Prednosti i nedostaci enteralne prehrane i prehrane sondom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687299

Paulić, Sara. "Prednosti i nedostaci enteralne prehrane i prehrane sondom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687299

Paulić, Sara. "Prednosti i nedostaci enteralne prehrane i prehrane sondom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687299

Paulić, S. (2022). 'Prednosti i nedostaci enteralne prehrane i prehrane sondom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687299

Paulić S. Prednosti i nedostaci enteralne prehrane i prehrane sondom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687299

S. Paulić, "Prednosti i nedostaci enteralne prehrane i prehrane sondom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687299

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.