završni rad
Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini

Valentina Blažević (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad...

Blažević, V. (2014). Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604

Blažević, Valentina. "Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604

Blažević, Valentina. "Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604

Blažević, V. (2014). 'Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604

Blažević V. Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604

V. Blažević, "Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604