Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad
Blažević, V. (2014). Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604
Blažević, Valentina. "Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604
Blažević, Valentina. "Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604
Blažević, V. (2014). 'Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604
Blažević V. Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604
V. Blažević, "Interakcije kontaminanata u hrani i prirodnih sastojaka hrane na molekulsko staničnoj razini", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:225604