Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad
Krotin, S. (2023). Protektivni i toksični učinci resveratrola - mehanizmi djelovanja na staničnoj razini (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907588
Krotin, Sofija. "Protektivni i toksični učinci resveratrola - mehanizmi djelovanja na staničnoj razini." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907588
Krotin, Sofija. "Protektivni i toksični učinci resveratrola - mehanizmi djelovanja na staničnoj razini." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907588
Krotin, S. (2023). 'Protektivni i toksični učinci resveratrola - mehanizmi djelovanja na staničnoj razini', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907588
Krotin S. Protektivni i toksični učinci resveratrola - mehanizmi djelovanja na staničnoj razini [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907588
S. Krotin, "Protektivni i toksični učinci resveratrola - mehanizmi djelovanja na staničnoj razini", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907588