Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Jukić, P. (2022). Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242
Jukić, Petra. "Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242
Jukić, Petra. "Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242
Jukić, P. (2022). 'Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242
Jukić P. Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242
P. Jukić, "Izolacija bioaktivnih spojeva pogače pasjeg trna primjenom ekstrakcije potpomognute ultrazvukom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699242