Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Piljek, L. (2022). Utjecaj različitih koncentracija škroba na funkcionalna svojstva izolata proteina boba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630345
Piljek, Luka. "Utjecaj različitih koncentracija škroba na funkcionalna svojstva izolata proteina boba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630345
Piljek, Luka. "Utjecaj različitih koncentracija škroba na funkcionalna svojstva izolata proteina boba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630345
Piljek, L. (2022). 'Utjecaj različitih koncentracija škroba na funkcionalna svojstva izolata proteina boba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630345
Piljek L. Utjecaj različitih koncentracija škroba na funkcionalna svojstva izolata proteina boba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630345
L. Piljek, "Utjecaj različitih koncentracija škroba na funkcionalna svojstva izolata proteina boba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630345