Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Hrupački, M. (2023). Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507
Hrupački, Matea. "Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507
Hrupački, Matea. "Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507
Hrupački, M. (2023). 'Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507
Hrupački M. Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507
M. Hrupački, "Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507