Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Raguž, K. (2022). Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278
Raguž, Katarina. "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278
Raguž, Katarina. "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278
Raguž, K. (2022). 'Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278
Raguž K. Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278
K. Raguž, "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278