diplomski rad
Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine

Raguž, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za pakiranje hrane

Citirajte ovaj rad

Raguž, K. (2022). Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278

Raguž, Katarina. "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278

Raguž, Katarina. "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278

Raguž, K. (2022). 'Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278

Raguž K. Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 13.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278

K. Raguž, "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.