University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Food Packaging
Cite this document
Raguž, K. (2022). Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278
Raguž, Katarina. "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278
Raguž, Katarina. "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278
Raguž, K. (2022). 'Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 15 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278
Raguž K. Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 October 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278
K. Raguž, "Karakterizacija višeslojnih filmova od poli (mliječne kiseline) i barijernog sloja od želatine", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:283278