Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Pavišić, Z. (2022). Ultrazvučna obrada zobenih i ječmenih posija i njihova primjena u tankom kruhu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691595
Pavišić, Zrinka. "Ultrazvučna obrada zobenih i ječmenih posija i njihova primjena u tankom kruhu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691595
Pavišić, Zrinka. "Ultrazvučna obrada zobenih i ječmenih posija i njihova primjena u tankom kruhu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691595
Pavišić, Z. (2022). 'Ultrazvučna obrada zobenih i ječmenih posija i njihova primjena u tankom kruhu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691595
Pavišić Z. Ultrazvučna obrada zobenih i ječmenih posija i njihova primjena u tankom kruhu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691595
Z. Pavišić, "Ultrazvučna obrada zobenih i ječmenih posija i njihova primjena u tankom kruhu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:691595