Skip to main content
Početna
O repozitoriju
Kontakt
PBF
Knjižnica PBF-a
English
Repozitorij Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Tomislava Grgić (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(3)
Non-thermal technologies for nutritional and technological improvement of oat and barley in flat bread
Grgić, Tomislava
Disertacija
Datum obrane: 2024.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj sastava tijesta na tehnološke karakteristike trodimenzionalno ispisanih keksa
Grgić, Tomislava
Diplomski rad
Datum obrane: 01.07.2020.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Primjena plinskog plazma pražnjenja u proizvodnji PAW vode
Grgić, Tomislava
Završni rad
Datum obrane: 10.09.2018.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Vođeni / mentorirani radovi
(1)
Svojstva kvalitete pogače s dodatkom ječmenog ili zobenog brašna prethodno obrađenog pulsirajućim električnim poljem
Novak, Martina
Diplomski rad
Datum obrane: 28.09.2023.
Funkcija: pomoć pri izradi, neposredni voditelj
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: