diplomski rad
Uloga S-proteina u probiotičkom djelovanju soja Lactobacillus brevis ZG1

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Zorić, K. (2016). Uloga S-proteina u probiotičkom djelovanju soja Lactobacillus brevis ZG1 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169892

Zorić, Katarina. "Uloga S-proteina u probiotičkom djelovanju soja Lactobacillus brevis ZG1." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169892

Zorić, Katarina. "Uloga S-proteina u probiotičkom djelovanju soja Lactobacillus brevis ZG1." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169892

Zorić, K. (2016). 'Uloga S-proteina u probiotičkom djelovanju soja Lactobacillus brevis ZG1', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169892

Zorić K. Uloga S-proteina u probiotičkom djelovanju soja Lactobacillus brevis ZG1 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169892

K. Zorić, "Uloga S-proteina u probiotičkom djelovanju soja Lactobacillus brevis ZG1", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169892

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.