Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Rončević, K. (2023). Antimikrobna aktivnost ekstrakata cvijeta industrijske konoplje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834179
Rončević, Klara. "Antimikrobna aktivnost ekstrakata cvijeta industrijske konoplje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834179
Rončević, Klara. "Antimikrobna aktivnost ekstrakata cvijeta industrijske konoplje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834179
Rončević, K. (2023). 'Antimikrobna aktivnost ekstrakata cvijeta industrijske konoplje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834179
Rončević K. Antimikrobna aktivnost ekstrakata cvijeta industrijske konoplje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834179
K. Rončević, "Antimikrobna aktivnost ekstrakata cvijeta industrijske konoplje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834179