Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Radoš, A. (2023). Proizvodnja lignocelulotičkih enzima pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333044
Radoš, Andrijana. "Proizvodnja lignocelulotičkih enzima pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333044
Radoš, Andrijana. "Proizvodnja lignocelulotičkih enzima pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333044
Radoš, A. (2023). 'Proizvodnja lignocelulotičkih enzima pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333044
Radoš A. Proizvodnja lignocelulotičkih enzima pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333044
A. Radoš, "Proizvodnja lignocelulotičkih enzima pomoću bakterije Paenibacillus polymyxa DSM 742", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333044