Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Jurić, V. (2014). Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277
Jurić, Viktorija. "Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277
Jurić, Viktorija. "Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277
Jurić, V. (2014). 'Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277
Jurić V. Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277
V. Jurić, "Adhezijska svojstva probiotičkih sojeva iz rodova Lactobacillus i Bifidobacterium", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333277