Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Tavra, T. (2023). Utjecaj dodataka prehrani kod oboljelih od Crohnove bolesti (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490954
Tavra, Tamara. "Utjecaj dodataka prehrani kod oboljelih od Crohnove bolesti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490954
Tavra, Tamara. "Utjecaj dodataka prehrani kod oboljelih od Crohnove bolesti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490954
Tavra, T. (2023). 'Utjecaj dodataka prehrani kod oboljelih od Crohnove bolesti', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490954
Tavra T. Utjecaj dodataka prehrani kod oboljelih od Crohnove bolesti [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490954
T. Tavra, "Utjecaj dodataka prehrani kod oboljelih od Crohnove bolesti", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490954