prikaz prve stranice dokumenta Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela

Banović, Nevenka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Banović, N. (2016). Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266382

Banović, Nevenka. "Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266382

Banović, Nevenka. "Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266382

Banović, N. (2016). 'Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266382

Banović N. Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266382

N. Banović, "Kvaliteta rakije loze proizvedene pri različitim uvjetima fermentacije od sorte grožđa Izabela", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266382

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.