Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Šerka, M. (2023). Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468
Šerka, Michelle. "Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468
Šerka, Michelle. "Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468
Šerka, M. (2023). 'Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468
Šerka M. Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468
M. Šerka, "Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468