Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za procese pripreme hrane
Citirajte ovaj rad
Maraš, M. (2023). Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666
Maraš, Mia. "Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666
Maraš, Mia. "Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666
Maraš, M. (2023). 'Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666
Maraš M. Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666
M. Maraš, "Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666