završni rad
Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka

Maraš, Mia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za procese pripreme hrane

Citirajte ovaj rad

Maraš, M. (2023). Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666

Maraš, Mia. "Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666

Maraš, Mia. "Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666

Maraš, M. (2023). 'Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666

Maraš M. Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666

M. Maraš, "Kora avokada kao izvor funkcionalnih sastojaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715666

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.