završni rad
Voda u prehrani dojenčadi

Laginja, Mirjana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vode

Citirajte ovaj rad

Laginja, M. (2023). Voda u prehrani dojenčadi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061565

Laginja, Mirjana. "Voda u prehrani dojenčadi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061565

Laginja, Mirjana. "Voda u prehrani dojenčadi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061565

Laginja, M. (2023). 'Voda u prehrani dojenčadi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061565

Laginja M. Voda u prehrani dojenčadi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 14.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061565

M. Laginja, "Voda u prehrani dojenčadi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061565

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.