Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Obradović, D. (2014). Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200
Obradović, Dragana. "Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200
Obradović, Dragana. "Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200
Obradović, D. (2014). 'Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200
Obradović D. Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200
D. Obradović, "Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200