Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Ljubić, S. (2023). Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948
Ljubić, Sara. "Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948
Ljubić, Sara. "Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948
Ljubić, S. (2023). 'Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948
Ljubić S. Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948
S. Ljubić, "Izrada specifikacije proizvoda „Rapska torta“ u svrhu ishođenja oznake zajamčeno tradicionalnog specijaliteta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:834948