završni rad
Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja

Kristina Mačešić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Mačešić, K. (2014). Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761

Mačešić, Kristina. "Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761

Mačešić, Kristina. "Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761

Mačešić, K. (2014). 'Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761

Mačešić K. Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761

K. Mačešić, "Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761