diplomski rad
Utjecaj tretmana ozonom na parametre kvalitete srdele tijekom skladištenja u rashlađenom stanju

Kovač, Gloria
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Kovač, G. (2023). Utjecaj tretmana ozonom na parametre kvalitete srdele tijekom skladištenja u rashlađenom stanju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380526

Kovač, Gloria. "Utjecaj tretmana ozonom na parametre kvalitete srdele tijekom skladištenja u rashlađenom stanju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380526

Kovač, Gloria. "Utjecaj tretmana ozonom na parametre kvalitete srdele tijekom skladištenja u rashlađenom stanju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380526

Kovač, G. (2023). 'Utjecaj tretmana ozonom na parametre kvalitete srdele tijekom skladištenja u rashlađenom stanju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380526

Kovač G. Utjecaj tretmana ozonom na parametre kvalitete srdele tijekom skladištenja u rashlađenom stanju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380526

G. Kovač, "Utjecaj tretmana ozonom na parametre kvalitete srdele tijekom skladištenja u rashlađenom stanju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:380526

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.