Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Kabinet za osnove inženjerstva
Citirajte ovaj rad
Fureš, M. (2023). Fizikalna, kemijska i senzorska svojstva novorazvijenog instant kakao napitka na bazi meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396147
Fureš, Marinela. "Fizikalna, kemijska i senzorska svojstva novorazvijenog instant kakao napitka na bazi meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396147
Fureš, Marinela. "Fizikalna, kemijska i senzorska svojstva novorazvijenog instant kakao napitka na bazi meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396147
Fureš, M. (2023). 'Fizikalna, kemijska i senzorska svojstva novorazvijenog instant kakao napitka na bazi meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396147
Fureš M. Fizikalna, kemijska i senzorska svojstva novorazvijenog instant kakao napitka na bazi meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396147
M. Fureš, "Fizikalna, kemijska i senzorska svojstva novorazvijenog instant kakao napitka na bazi meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396147