Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Lač, H. (2023). Usporedba sastava crijevne mikrobiote u ovisnosti o obrascu prehrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386557
Lač, Hana. "Usporedba sastava crijevne mikrobiote u ovisnosti o obrascu prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386557
Lač, Hana. "Usporedba sastava crijevne mikrobiote u ovisnosti o obrascu prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386557
Lač, H. (2023). 'Usporedba sastava crijevne mikrobiote u ovisnosti o obrascu prehrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386557
Lač H. Usporedba sastava crijevne mikrobiote u ovisnosti o obrascu prehrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386557
H. Lač, "Usporedba sastava crijevne mikrobiote u ovisnosti o obrascu prehrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386557