završni rad
Redukcija unosa soli u cilju prevencije hipertenzije

Jerka Pirović (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad...

Pirović, J. (2014). Redukcija unosa soli u cilju prevencije hipertenzije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047367

Pirović, Jerka. "Redukcija unosa soli u cilju prevencije hipertenzije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047367

Pirović, Jerka. "Redukcija unosa soli u cilju prevencije hipertenzije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047367

Pirović, J. (2014). 'Redukcija unosa soli u cilju prevencije hipertenzije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047367

Pirović J. Redukcija unosa soli u cilju prevencije hipertenzije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047367

J. Pirović, "Redukcija unosa soli u cilju prevencije hipertenzije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:047367