Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Tomić, S. (2023). Utjecaj natrijeva klorida na proizvodnju lipida i karotenoida u kvascu Rhodotorula sp. MG2 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157272
Tomić, Sara. "Utjecaj natrijeva klorida na proizvodnju lipida i karotenoida u kvascu Rhodotorula sp. MG2." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157272
Tomić, Sara. "Utjecaj natrijeva klorida na proizvodnju lipida i karotenoida u kvascu Rhodotorula sp. MG2." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157272
Tomić, S. (2023). 'Utjecaj natrijeva klorida na proizvodnju lipida i karotenoida u kvascu Rhodotorula sp. MG2', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157272
Tomić S. Utjecaj natrijeva klorida na proizvodnju lipida i karotenoida u kvascu Rhodotorula sp. MG2 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157272
S. Tomić, "Utjecaj natrijeva klorida na proizvodnju lipida i karotenoida u kvascu Rhodotorula sp. MG2", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157272