Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Gregorović, R. (2023). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na prinos ukupnih fenola iz suhe kore rajčice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361628
Gregorović, Romia. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na prinos ukupnih fenola iz suhe kore rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361628
Gregorović, Romia. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na prinos ukupnih fenola iz suhe kore rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361628
Gregorović, R. (2023). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na prinos ukupnih fenola iz suhe kore rajčice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361628
Gregorović R. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na prinos ukupnih fenola iz suhe kore rajčice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361628
R. Gregorović, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na prinos ukupnih fenola iz suhe kore rajčice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:361628