Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Osvald, E. (2023). Analiza fizikalno - kemijskih parametara bagremovog meda – sezona 2022. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339592
Osvald, Ena. "Analiza fizikalno - kemijskih parametara bagremovog meda – sezona 2022.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339592
Osvald, Ena. "Analiza fizikalno - kemijskih parametara bagremovog meda – sezona 2022.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339592
Osvald, E. (2023). 'Analiza fizikalno - kemijskih parametara bagremovog meda – sezona 2022.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339592
Osvald E. Analiza fizikalno - kemijskih parametara bagremovog meda – sezona 2022. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339592
E. Osvald, "Analiza fizikalno - kemijskih parametara bagremovog meda – sezona 2022.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:339592