Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Skračić, L. (2024). Usporedba raznolikosti i kvalitete prehrane kod oboljelih od migrene i zdravih ispitanika (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496474
Skračić, Leona. "Usporedba raznolikosti i kvalitete prehrane kod oboljelih od migrene i zdravih ispitanika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496474
Skračić, Leona. "Usporedba raznolikosti i kvalitete prehrane kod oboljelih od migrene i zdravih ispitanika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496474
Skračić, L. (2024). 'Usporedba raznolikosti i kvalitete prehrane kod oboljelih od migrene i zdravih ispitanika', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496474
Skračić L. Usporedba raznolikosti i kvalitete prehrane kod oboljelih od migrene i zdravih ispitanika [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496474
L. Skračić, "Usporedba raznolikosti i kvalitete prehrane kod oboljelih od migrene i zdravih ispitanika", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496474