Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Buovac, M. (2024). Utjecaj izvora i koncentracije dušika na rast i proizvode metabolizma kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063064
Buovac, Marko. "Utjecaj izvora i koncentracije dušika na rast i proizvode metabolizma kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063064
Buovac, Marko. "Utjecaj izvora i koncentracije dušika na rast i proizvode metabolizma kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063064
Buovac, M. (2024). 'Utjecaj izvora i koncentracije dušika na rast i proizvode metabolizma kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063064
Buovac M. Utjecaj izvora i koncentracije dušika na rast i proizvode metabolizma kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063064
M. Buovac, "Utjecaj izvora i koncentracije dušika na rast i proizvode metabolizma kvasca Kluyveromyces marxianus NBRC 1777", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063064