Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Vukman, D. (2024). Implementacija i validacija HACCP protokola za pripremu bezglutenskih obroka u bolnici (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787782
Vukman, Diana. "Implementacija i validacija HACCP protokola za pripremu bezglutenskih obroka u bolnici." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787782
Vukman, Diana. "Implementacija i validacija HACCP protokola za pripremu bezglutenskih obroka u bolnici." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787782
Vukman, D. (2024). 'Implementacija i validacija HACCP protokola za pripremu bezglutenskih obroka u bolnici', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787782
Vukman D. Implementacija i validacija HACCP protokola za pripremu bezglutenskih obroka u bolnici [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787782
D. Vukman, "Implementacija i validacija HACCP protokola za pripremu bezglutenskih obroka u bolnici", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:787782