završni rad
Osnovni parametri kvalitete sjemena i ulja soje

Maja Malnar (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Malnar, M. (2014). Osnovni parametri kvalitete sjemena i ulja soje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823615

Malnar, Maja. "Osnovni parametri kvalitete sjemena i ulja soje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823615

Malnar, Maja. "Osnovni parametri kvalitete sjemena i ulja soje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823615

Malnar, M. (2014). 'Osnovni parametri kvalitete sjemena i ulja soje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823615

Malnar M. Osnovni parametri kvalitete sjemena i ulja soje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823615

M. Malnar, "Osnovni parametri kvalitete sjemena i ulja soje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:823615