Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Bečirović, K. (2024). Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada
nastalog proizvodnjom hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651
Bečirović, Karlo. "Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada
nastalog proizvodnjom hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651
Bečirović, Karlo. "Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada
nastalog proizvodnjom hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651
Bečirović, K. (2024). 'Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada
nastalog proizvodnjom hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651
Bečirović K. Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada
nastalog proizvodnjom hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651
K. Bečirović, "Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada
nastalog proizvodnjom hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651