završni rad
Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada nastalog proizvodnjom hrane

Bečirović, Karlo
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Bečirović, K. (2024). Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada nastalog proizvodnjom hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651

Bečirović, Karlo. "Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada nastalog proizvodnjom hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651

Bečirović, Karlo. "Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada nastalog proizvodnjom hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651

Bečirović, K. (2024). 'Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada nastalog proizvodnjom hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651

Bečirović K. Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada nastalog proizvodnjom hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651

K. Bečirović, "Održiva proizvodnja fumarne i itakonske kiseline iz lignoceluloznog otpada nastalog proizvodnjom hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:476651

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.