Skup podataka
Skup podataka: bazdarna_krivulja_abs_bsa.pdf, 68.72 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: bazdarna_krivulja_abs_bsa.pdf, 68.72 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: bazdarna_krivulja_odredivanje_koncentracije_p-nitrofenola.pdf, 135.31 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_pep_bglu_konc.csv, 1011 bytes
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_pep_lox_abs.pdf, 116.51 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_pep_lox_konc.csv, 942 bytes
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_pep_lox_stat.csv, 40.51 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_simulacija_mijesenja_bglu_abs.pdf, 90.84 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_pep_lox_konc.csv, 942 bytes
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_simulacija_mijesenja_bglu_stat.csv, 1.62 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_simulacija_mijesenja_lox_abs.pdf, 88.02 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_simulacija_mijesenja_lox_konc.csv, 597 bytes
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_simulacija_mijesenja_lox_stat_1.csv, 16.03 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_simulacija_mijesenja_lox_stat_2.csv, 1.58 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_utt_bglu_abs.pdf, 74.64 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_utt_bglu_konc.csv, 308 bytes
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_utt_bglu_stat_1.csv, 23.08 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: mod_utt_bglu_stat_2.csv, 11.4 KB
Pravo pristupa: Otvoren pristup

Skup podataka: skevin.zip, 2.26 MB
Pravo pristupa: Otvoren pristup
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Citirajte ovaj rad

Škevin, D. (2023). 'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina' [Skup podataka]. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:390987.

Škevin, Dubravka. 'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina'. Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. 03.10.2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:390987.

Škevin, Dubravka. 2023. 'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina'. Prehrambeno-biotehnološki fakultet. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:390987.

Škevin, D. 2023. 'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina'. Prehrambeno-biotehnološki fakultet. [Online]. [Citirano 03.10.2024.]. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:390987.

Škevin D. 'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina'. [Internet]. Prehrambeno-biotehnološki fakultet: , HR; 2023, [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:390987.

D. Škevin, 'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina', Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. Citirano: 03.10.2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:390987.