Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Štanfel, L. (2024). Razvoj HPLC metode za analizu antibiotika doksiciklin hiklata i razgradnih produkata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332334
Štanfel, Lana. "Razvoj HPLC metode za analizu antibiotika doksiciklin hiklata i razgradnih produkata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332334
Štanfel, Lana. "Razvoj HPLC metode za analizu antibiotika doksiciklin hiklata i razgradnih produkata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332334
Štanfel, L. (2024). 'Razvoj HPLC metode za analizu antibiotika doksiciklin hiklata i razgradnih produkata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332334
Štanfel L. Razvoj HPLC metode za analizu antibiotika doksiciklin hiklata i razgradnih produkata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332334
L. Štanfel, "Razvoj HPLC metode za analizu antibiotika doksiciklin hiklata i razgradnih produkata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:332334