Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Žerjav, M. (2024). Antioksidacijska svojstva i stabilnost boje autohtonih međimurskih vina i craft piva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634514
Žerjav, Marko. "Antioksidacijska svojstva i stabilnost boje autohtonih međimurskih vina i craft piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634514
Žerjav, Marko. "Antioksidacijska svojstva i stabilnost boje autohtonih međimurskih vina i craft piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634514
Žerjav, M. (2024). 'Antioksidacijska svojstva i stabilnost boje autohtonih međimurskih vina i craft piva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634514
Žerjav M. Antioksidacijska svojstva i stabilnost boje autohtonih međimurskih vina i craft piva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634514
M. Žerjav, "Antioksidacijska svojstva i stabilnost boje autohtonih međimurskih vina i craft piva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634514