Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Tuksar, P. (2024). Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393
Tuksar, Petra. "Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393
Tuksar, Petra. "Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393
Tuksar, P. (2024). 'Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393
Tuksar P. Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 30.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393
P. Tuksar, "Različite tehnike proizvodnje medovine pomoću kvasca Saccharomyces cerevisiae ph.r. bayanus", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799393