završni rad
Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata biljke Borago officinalis L.

Rašić, Anja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju

Citirajte ovaj rad

Rašić, A. (2024). Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata biljke Borago officinalis L. (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382

Rašić, Anja. "Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata biljke Borago officinalis L.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382

Rašić, Anja. "Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata biljke Borago officinalis L.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382

Rašić, A. (2024). 'Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata biljke Borago officinalis L.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382

Rašić A. Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata biljke Borago officinalis L. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382

A. Rašić, "Antioksidacijska aktivnost i određivanje ukupnih fenola mikrovalnih ekstrakata biljke Borago officinalis L.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529382

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.