Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Vlahović, T. (2024). Proizvodnja arabitola iz glicerola pomoću kvasca Debaryomyces hansenii JCM 1990 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302590
Vlahović, Toni. "Proizvodnja arabitola iz glicerola pomoću kvasca Debaryomyces hansenii JCM 1990." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302590
Vlahović, Toni. "Proizvodnja arabitola iz glicerola pomoću kvasca Debaryomyces hansenii JCM 1990." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302590
Vlahović, T. (2024). 'Proizvodnja arabitola iz glicerola pomoću kvasca Debaryomyces hansenii JCM 1990', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302590
Vlahović T. Proizvodnja arabitola iz glicerola pomoću kvasca Debaryomyces hansenii JCM 1990 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302590
T. Vlahović, "Proizvodnja arabitola iz glicerola pomoću kvasca Debaryomyces hansenii JCM 1990", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302590