Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Maričić, M. (2014). Interakcija flavonoida kvercetina i kemferola s modelnim lipidnim membranama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246815
Maričić, Maja. "Interakcija flavonoida kvercetina i kemferola s modelnim lipidnim membranama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246815
Maričić, Maja. "Interakcija flavonoida kvercetina i kemferola s modelnim lipidnim membranama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246815
Maričić, M. (2014). 'Interakcija flavonoida kvercetina i kemferola s modelnim lipidnim membranama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246815
Maričić M. Interakcija flavonoida kvercetina i kemferola s modelnim lipidnim membranama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246815
M. Maričić, "Interakcija flavonoida kvercetina i kemferola s modelnim lipidnim membranama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:246815