Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Knežević, A. (2014). Utjecaj ultrazvuka na fermentaciju sirutke acidofilnom i jogurtnom kulturom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158305
Knežević, Anja. "Utjecaj ultrazvuka na fermentaciju sirutke acidofilnom i jogurtnom kulturom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158305
Knežević, Anja. "Utjecaj ultrazvuka na fermentaciju sirutke acidofilnom i jogurtnom kulturom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158305
Knežević, A. (2014). 'Utjecaj ultrazvuka na fermentaciju sirutke acidofilnom i jogurtnom kulturom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158305
Knežević A. Utjecaj ultrazvuka na fermentaciju sirutke acidofilnom i jogurtnom kulturom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158305
A. Knežević, "Utjecaj ultrazvuka na fermentaciju sirutke acidofilnom i jogurtnom kulturom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:158305