diplomski rad
Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)

Ines Petrović (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Petrović, I. (2014). Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579

Petrović, Ines. "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579

Petrović, Ines. "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579

Petrović, I. (2014). 'Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579

Petrović I. Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579

I. Petrović, "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet introduciranih sorata šljive (Prunus domestica L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096579