prikaz prve stranice dokumenta Promjene udjela metilksantina i polifenola tijekom šestomjesečnog skladištenja čokoladnih likera
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjene udjela metilksantina i polifenola tijekom šestomjesečnog skladištenja čokoladnih likera

Finderle, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Finderle, I. (2014). Promjene udjela metilksantina i polifenola tijekom šestomjesečnog skladištenja čokoladnih likera (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:058717

Finderle, Iva. "Promjene udjela metilksantina i polifenola tijekom šestomjesečnog skladištenja čokoladnih likera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:058717

Finderle, Iva. "Promjene udjela metilksantina i polifenola tijekom šestomjesečnog skladištenja čokoladnih likera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:058717

Finderle, I. (2014). 'Promjene udjela metilksantina i polifenola tijekom šestomjesečnog skladištenja čokoladnih likera', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:058717

Finderle I. Promjene udjela metilksantina i polifenola tijekom šestomjesečnog skladištenja čokoladnih likera [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:058717

I. Finderle, "Promjene udjela metilksantina i polifenola tijekom šestomjesečnog skladištenja čokoladnih likera", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:058717

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.