diplomski rad
Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om

Tea Premoša (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad...

Premoša, T. (2014). Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689

Premoša, Tea. "Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689

Premoša, Tea. "Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689

Premoša, T. (2014). 'Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689

Premoša T. Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689

T. Premoša, "Analiza i optimiranje prehrane za osobe koje se bave CrossFit-om", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854689